Böcker

7 Habits Of Highly Effective People

7 Habits Of Highly Effective People
för mer information
8.0/10 (Score)
Product is rated as #8 in category Böcker

Stephen R. Coveys bok, The 7 Habits of Highly Effective People, fortsätter att vara en bästsäljare av den enkla anledningen att den ignorerar trender och poppsykologi och fokuserar på tidlösa principer om rättvisa, integritet, ärlighet och mänsklig värdighet.

En av de mest övertygande böckerna som någonsin skrivits, The 7 Habits of Highly Effective People, har stärkt och inspirerat läsare i över 25 år. Det har också spelat en roll i omvandlingen av miljontals liv i alla åldersgrupper och yrken.

Oavsett hur kompetent en person är, kommer de inte att ha varaktig och varaktig framgång om de inte effektivt kan leda sig själva, påverka, engagera och samarbeta med andra och kontinuerligt förbättra och förnya sina förmågor. Dessa element är kärnan i personlig, team och organisatorisk effektivitet.

Information

Beskrivning: Självhjälp, Motivation, Personlig utveckling, Vanor
Språk: Engelska

7 Habits Of Highly Effective People
7 Habits Of Highly Effective People

2 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
  1. Score
    80

    easy to read 🙂 but hard to do 😀 hahahah

    Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
  2. Great job site admin! You have made it look so easy talking about that topic, providing your readers some vital information. I would love to see more helpful articles like this, so please keep posting! I also have great posts about SEO, check out my weblog at Article World

Lämna en recension

Your total score

EasyWello
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0