Bengt Sandström

Bengt Sandström
för mer information

Jag arbetar med psykoanalys, intensiv långtidspsykoterapi, intensiv psykodynamisk korttidsterapi (ISTDP) och kristerapi. Jag arbetar med kriser, depression, ångest och identitetsproblem. Jag tar emot såväl vuxna som ungdomar.

Jag arbetar också med utbildning, psykoterapihandledning och handledning av personalgrupper.

Jag träffar alltid först den som söker terapi för ett par förutsättningslösa samtal. Då får den sökande berätta om vad som får honom eller henne att söka hjälp och samtidigt en möjlighet att erfara hur det är att samarbeta med mig. Sedan lämnar jag förslag på vad jag tror skulle vara det mest hjälpsamma sättet att arbeta vidare på.

Min teoretiska utgångspunkt är psykodynamisk. För mer info läs gärna på Riksföreningen PsykoterapiCentrums hemsida; www.rpc.nu

Jag är legitimerad psykolog, legitimerad psykoterapeut, psykoanalytiker och har handledarutbildning. Jag är certifierad ISTDP-terapeut och utbildad familjeterapeut på systemisk grund.

Jag har arbetat med psykoterapi i olika former i flera decennier. Psykodynamiskt inriktad långtidsterapi och korttidsterapi, ISTDP och psykoanalys. Halvtid på PBU i tio år och på Psykoterapiinstitutet (PI) i Stockholm i elva år. Deltid samtidigt på min privatmottagning under den tiden och sedan 2009 heltid i mitt företag.

Jag har i många år handlett på behandlingsinstitutioner, barn- och ungdomspsykiatriska mottagningar samt inom vuxenpsykiatrin i Stockholm och Östersund. Jag har handlett på psykolog- och psykoterapeututbildningar på universitet och högskola i Stockholm och Uppsala.

Sedan 2009 arbetar jag heltid i mitt företag med psykoterapi, handledning och utbildning.

Jag är medlem i Sveriges Psykologförbund och i Svenska föreningen för ISTDP. Jag är hedersmedlem i PsykoterapiCentrum.

Arbetar med följande problem: Kriser, depression, ångest och identitetsproblem.

Information

Adress: Folkungagatan 79, 116 22 Stockholm, Sweden
Pris per möte: Få på begäran
Experter: 1
Google betyg: Inga recensioner

Mötestyp: Fysiska möten
Språk: Svenska

För att boka tid ta kontakt

Ring upp: 073 683 77 05

Bengt Sandström
Bengt Sandström
We will be happy to hear your thoughts

Lämna en recension

Your total score

EasyWello
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0