Instagram

Johannes Hansen (@hansen_johannes)

Johannes Hansen (@hansen_johannes)
för mer information
8.0/10 (Score)
Product is rated as #2 in category Instagram

Johannes Hansen är känd för sin osvenska rakhet och provocerande kärlek i sin roll som mental PT. Flera av Sveriges största stjärnor inom sport, musik och näringsliv anlitar honom för att växa som ledare och människa.

Under ett drygt decennium har Johannes Hansen anlitats som rådgivare åt entreprenörer i flera av Sveriges snabbast växande bolag för att maxa deras potential. Han har också inspirerat tiotusentals studenter till att bli modigare, och tränat cheferna på många av Sveriges största företag i ledarskap.

Efter en turbulent uppväxt, kantad av våld och svek, drabbades Johannes i de tidiga tonåren av panikångest. Han kämpade varje dag mot sina rädslor. Men när han upptäckte sina första självhjälpsböcker blev det början på en total livsvändning. 

Med stöd från texter och andras berättelser tvingade han sig själv att göra det han inte vågade. Och när han inte lyckades lät han andra tvinga honom – vilket snabbt gjorde honom starkare.

Några år senare börjar Johannes drömma om att förändra världen genom sin passion att lösa egna och andras livsproblem med mental träning.

Johannes föddes i Nacka 1986 och växte sedan upp i Dalarna. 2007 startade han sin verksamhet, 21 år gammal, och med flera amerikanska förebilder som mentorer började han föreläsa och coacha chefer i Borlänge. Efter några tuffa år tog verksamheten fart.

Information

Beskrivning: Självhjälp, Depression, Personlig utveckling, Ångest, Utmattning, Psykologi, Vanor
Språk: Svenska

Johannes Hansen (@hansen_johannes)
Johannes Hansen (@hansen_johannes)

1 Comment
  1. Score
    80

    Jag håller inte med Johannes Hansen om allt.. Men uppskattar verkligen det han lyfter om rädslor. Hans podd är bra!

    Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

Lämna en recension

Your total score

EasyWello
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0