Podcast

Så in i Själen

Så in i Själen
för mer information
7.3/10 (Score)
Product is rated as #14 in category Podcasts

Så in i Själen med Agneta Sjödin & gäster

I Agnetas podd “Så in i Själen” handlar samtalen med gästerna om hur deras resa har sett ut, hur de har funnit sätt och verktyg för att må bra, hitta balans och funnit ett lugn i sig själva och i sin själ.

Information

Beskrivning: Självkänsla, Personlig utveckling, Ångest, Stress
Språk: Svenska

Så in i Själen
Så in i Själen

3 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
  1. Score
    100

    Tack Agneta ❤️ för fin och viktig podcast! Tack för att du är outside-the-box, modig, inte backar för känslor eller för vad andra ska tycka. Du är en frisk fläkt och sann inspiration! 🌟🌟🌟🌟🌟👌🏻

    Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
  2. Score
    20

    Gillar Agneta men tveksam till valet av gästerna. Som idag tex han hor bjudit in Navid Modiri som är Sveriges största ego och hycklare som lever på sitt utnyttjande av Björn Natthiko Lindeblads namn och påstådda vänskap. En pytteliten människa med storhetsvansinne som inte behöver ta mer plats och energi på bekostnad av Björn som inte längre kan tala för sig själv. Känns som att hon lika gärna kan ta in Agnes Wold nästa gång, inte heller någon själ värd att lyfta fram eller ge mer plats.

    Det räckte med att se namnet på dagens gäst för att avfölja. Hjärnan associerar och dömer snabbt och inte till podden fördel denna gång.

    Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
  3. Score
    100

    AGNETA är grym och det gör absolut inget att hon oxå pratar mycket med gästerna. Hon har själv bra tips och erfarenhet från sin egna resa!

    Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

Lämna en recension

Your total score

EasyWello
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0