S:t Lukas Bromma

S:t Lukas Bromma
för mer information

Psykoterapi och samtalsstöd är stor del av verksamheten inom S:t Lukas. Om du mår psykiskt dåligt, går igenom en svår livssituation eller har funderingar kring dig själv och livet som du vill prata med någon om kan du ta kontakt med vår mottagning för att boka tid för samtal. Vi har inget remisskrav.  Oftast kan vi erbjuda tid för ett första samtal inom ett par veckor.

Hos oss på S:t Lukas Bromma kan du gå i individuell psykoterapi och i parsamtal. Parsamtal kan vara för ett par som lever tillsammans, två familjemedlemmar eller en annan parkonstellation.

Vi tar emot vuxna och ungdomar från 14 år och äldre.

Vi arbetar utifrån en psykodynamisk grund och har lång erfarenhet av att arbeta med livsfrågor och existentiella frågeställningar. Verksamheten bygger på en helhetssyn på människan som innebär respekt för det unika i varje individ och öppenhet för existentiella frågor. Vi arbetar med psykisk hälsa enligt vetenskap och beprövad erfarenhet. Vi är inte vinstdrivande och står politiskt och religiöst obundna.

Du kan komma till oss på eget initiativ eller via ett avtal med din arbetsgivare. Första besöket består alltid av ett orienterande samtal om varför du söker samtalsstöd eller psykoterapi och hur vi kan hjälpa dig.

Arbetar med följande problem: Alla

Information

Besöksadress: Gustavslundsvägen 147, 167 51 Bromma
Pris per möte: Få på begäran
Experter: Flertal
Google betyg: Inga recensioner

Mötestyp: Fysiska möten
Språk: Svenska

Kontaktuppgifter (för att boka tid)

Telefonnummer: 08-560 31 570
E-mail: bromma@sanktlukas.se

S:t Lukas Bromma
S:t Lukas Bromma
We will be happy to hear your thoughts

Lämna en recension

Your total score

EasyWello
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0