Thomas Andersson

Thomas Andersson
för mer information

Jag heter Thomas Andersson och är legitimerad psykolog och har lång  erfarenhet av att bedriva KBT-terapi inom olika områden som sömnsvårigheter, stress, utmattning,  relationsförvirring, depression och ångestsyndrom. Jag har arbetat med individuella terapier, handledning och även inom specialist psykiatrin. 

I mitt yrkesliv har jag också haft den stora möjligheten att få utbilda samt föreläsa i olika sammanhang som Psykiatrins dag och på psykologernas handledarutbildning. Jag har fortbildat mig under arbetets gång och använder de metoder som är vetenskapligt beprövade. Jag ser utbildning och handledning som en stor tillgång för det gör att den psykologiska kunskapen blir tillgänglig för många.

Under mitt yrkesliv har jag  arbetat inom psykologins många skiftande områden. Ett av de roligaste och viktigaste projekten har varit att leda gruppbehandlingar för personer med sömn- och stressproblematik. Detta gjordes genom ACT-interventioner. ACT står för Acceptments and commitment therapy och handlar om att kunna hantera den oundvikliga smärta som är del av livet och samtidigt kunna röra sig nära sina värderingar. Att kunna hantera sin smärta och samtidigt följa sina värderingar är en process som klienterna  lär sig tillsammans med mig som psykolog. Resultatet är att den enskilde får färdigheter att leva ett liv som är mer kreativt och rikt. Vi fokuserar på de inre beteenden som tankar, känslor och kroppsliga relationer och deras relation till de yttre agerandet. Metoden syftar till att du ska hitta ett nytt sätt agera i riktning mot dina värderingar. ACT står just för att agera på engelska.

Arbetar med följande problem: Alla

Information

Besöksadress: Grindsgatan 43, 118 57 Södermalm
Pris per möte: 700 - 1400 SEK
Experter: 1
Google betyg: Inga recensioner

Mötestyp: Digitala möten, Fysiska möten
Språk: Svenska

Kontaktuppgifter (för att boka tid)

Telefonnummer: 076-888 10 86

Thomas Andersson
Thomas Andersson

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Lämna en recension

Your total score

EasyWello
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0