Vår screening

Forskningsbaserat och enkelt

Vi distribuerar vår forskningsbaserade survey till era medarbetare. Vi tillhandahåller resultat till HR och teamchefer samt ger tydliga rekommendationer på åtgärder till era teamchefer.

"Utmattning är ett resultat av kronisk stress på arbetsplatsen som arbetsgivaren inte har lyckats hantera"
– WHO, 2019

Vi använder den mest framstående vetenskapliga forskningen i allt vi gör

Vår survey är baserad på den senaste forskningen från ett av de bästa universiteten i Europa, KU Leuven i Belgien. Den är vetenskapligt validerad på ~30 olika språk och möjliggör en vetenskaplig bedömning av risken för utmattning.

Rekommendationerna för åtgärder till teamchefer har utformats av legitimerade psykologer med omfattande erfarenhet av att hantera skadlig stress på arbetsplatsen.

Steg 1

Survey

Steg 2

Data & analys

Vi analyserar data och distribuerar resultaten till HR och dina teamchefer. Varje teamchef erhåller en skriftlig rapport för sitt team, medan HR får en övergripande rapport som omfattar hela företaget.

Vår analys omfattar bland annat en tidsserieanalys av dina medarbetares risknivåer och en jämförelse mellan olika affärsenheter, team och avdelningar inom ditt företag.

Vi behandlar och lagrar data enligt GDPR-regler och annan tillämplig lagstiftning för att säkerställa integritet och säkerhet för all insamlad information.

Steg 3

Åtgärder

Baserat på resultaten får dina teamchefer en lista med rekommenderade åtgärder för medarbetare som behöver omedelbart stöd från sin chef. Våra rekommenderade åtgärder inkluderar nio alternativ som dina teamchefer kan utforska tillsammans med sina medarbetare.

För ytterligare chefsstöd rekommenderar vi att du utforskar våra föreläsningar för teamchefer. Där får de ytterligare insikter och verktyg för att hantera stress och främja en hälsosam arbetsmiljö inom sina team.

Gör skillnad på din arbetsplats

EasyWello
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0